Comiat de 6è

Publicado en por Victoria Cervera

FINS AVIAT AMICS I AMIGUES!

Aquest és el nostre últim any a l’escola i encara no ens ho acabem de creure. Per molts de nosaltres és el novè any que estem aquí, a Begur. Vam arribar a P3, érem petits, innocents i teníem aquella por característica de quan no saps què passarà, si faríem amics o no, quins mestres tindríem... Però any rere any hem anat aprenent moltes coses, hem fet nous amics i hem deixat endarrere les nostres pors.

La majoria ens coneixem des de P3, alguns des de la guarderia i d’altres, els que van arribar més tard, els hem acollit amb els braços oberts. Cal dir, que hem tingut moments bons i no tan bons, ens hem enfadat entre nosaltres però hem après a solucionar-ho i hem continuat sent bons amics i companys.

Un dels pitjors moments que vam passar a l’escola va ser quan el nostre company i amic ens va deixar, en Nil, va ser un cop molt dur, i encara el portem al cor. Era un nen rialler, simpàtic, divertit i somiador. Sempre el recordarem.

Malgrat això, també hem tingut molt bons moments: les excursions, les colònies, les setmanes culturals, els riures amb els companys i les mestres, les sortides a la platja... Tot ha sigut fantàstic i ho portarem sempre amb nosaltres.

Per acabar, ens agradaria donar les gràcies a tots els i les mestres que hem tingut durant aquests anys; mestres que ens han ensenyat un munt de coses: a llegir, sumar, dividir, tocar la flauta, solucionar conflictes, etc. I en especial, a les nostres tutores que sempre que les hem necessitat han estat al nostre costat disposades a ajudar-nos.

Tothom ens pregunta què és el que trobarem a faltar més de l’escola ara que anirem a l’institut, però la veritat és que no sabríem dir el què, ja que ho enyorarem gairebé tot.

L’escola de Begur ha estat casa nostra.

Ara, que arriba el moment, no volem marxar, però ens toca dir adéu, adéu a nou anys d’il·lusions i màgia que mai oblidarem.

Gràcies per tot i fins aviat amics i amigues!!!

Alumnes de 6è

Etiquetado en Comiat de 6è

Para estar informado de los últimos artículos, suscríbase:
Comentar este post