IV MARXA AMPA ESCOLA DOCTOR ARRUGA

Publicado en por Thanya Segura i Victòria Cervera

 

Aquest any la marxa de l’escola s’ha plantejat d’una manera un xic diferent. Hem intentat que hi assistissin majoritàriament els alumnes, les famílies i els/les mestres de l’escola, i per aquest motiu la inscripció per als menors de 12 anys ha estat gratuïta.

 

Des de la comissió ens va semblar més adient plantejar-ho com una activitat on les famílies i els alumnes podien compartir una estona d’oci i cohesió, encara que econòmicament no fos tan beneficiosa.

Estem satisfets amb els guanys finals d’aquesta marxa, que tot i que ha estat inferior a d’altres anys pel fet de la gratuïtat dels menors i el fet de tenir menys inscripcions, ens ha compensat la cerca d’espònsors i la poca despesa que s’ha generat a conseqüència d’haver aprofitat material i obsequis romanent d’anys anteriors.

Els inscrits d’aquest any han estat un total de 112, que han quedat repartits de la següent manera:

  • Nens: 43

  • Familiars d’alumnes de l’escola: 31

  • Persones alienes a l’escola: 38

 

Agraïments

Sponsors: FLECA LA PALMA, IMJAC, BAPSA CONSTRUCCIONS, BAR DE PLAÇA, TOTHORA, FARMÀCIA SÒNIA TORRES, ARNALL CARNISSERS, MGS SEGUROS, FARMÀCIA ES MIRADOR, ADMINISTRACIÓ DE LOTERIA “LA ESPERANÇA” I CALES BEGUR.

Ruta i marcatge: Enric Tarrès, Toni Mendieta, Angel Cobo, Blanka Pospichal, Rafa Criado (i Crack), Josep Costa ( i Sur), Roser Pijoan, Carlos Soler, Pau Mendieta, Miquel Mustera, Georgina Revilla i Thanya Segura.

Marxa: Ajuntament de Begur, Fundació Esportiva Begur, Ana Fernandez, Blanca Pospichal, Carme de la Cuesta, M.José Herrera, Rafa Criado(i Crack), Lupe Navarro, Victoria Moya, Jennifer Hjenkins, Carlos Soler, Sergi Leyes, Josep Costa, Toni Mendieta, Ismael Benito, Albert Serrano, Fina Granados, Georgina Revilla i Thanya Segura.

Moltes gràcies a tots els que hi vareu participar!

​​​​​​​Escrit per: Comissió Marxa

Etiquetado en Marxa

Para estar informado de los últimos artículos, suscríbase:
Comentar este post